Dotaz na žehlení vlasů

2 příspěvky / 0 new
Poslední
Lupen
Offline
Na fóru od: 07.01.2009
Dotaz na žehlení vlasů

Ćau lidi chci se zeptat na žehlení vlasů, vždycky, když si vlasy vyžehlím tak si je v podstatě ničim, a protože je mám kudrnaté :roll: tak musím žehlit každý den.
Nemáte prosím někdo zkušenosti s přípravkem na vlasy aby ta žehlička byla šetrnější, a aby vlasy byly uhlazenější mám totiž docela husté.Z :mrgreen: koušela jsem všecko možný a výsledek stál za prd :!: .

děkuju všem za odpověď. :cry:
Lucik

makynka01
Offline
Na fóru od: 24.01.2009

Ahoj Luci ráda ti poradím protože jsem kadeřnice.takže stím mám už nějaké zkušenosti.před žehlením si vlasy lehce postříkej přípravkem Subrína je to oranžová flaštička a prodává se pouze v kadeřnických pomuckách stojí 157kč.až to postříkáš tak to pak pročes hřebínkem a mužeš žehlit

Anonym

Ahoj mám podobný problém jako uživatelka předemnou... mám pro tebe pár návrhů jak to dělám já aby se vlasy tolik neničili... newim jak často si je žehlíš ty ale já když i umeju vlasy dám si je do culíku a gumičky dám i na zbytek vlasů v culíku... ráno vlasy rozpustím a přežehlím do rovna jenže mě se vlasy kroutí když je venku vlhko takže v zimě si dej vlasy do culíku a pod bundu a rozpust si je až když budeš někde v teplé místnosti takle ti vlasy zůstanou rovné do dalšího umytí....

Anonym

A ještě sem se chtěla zeptat: doslechla jsem se že prý existuje že ti vyžehlej vlasy a vydrží i to třeba dva měsíce i kdž si je umeješ atd... chtěla sem se zeptat jestli je to opravdu možné a kolik to tak stojí???

wendull
Offline
Na fóru od: 04.02.2009

Co já vím,tak takhle dlouho ti vydrží narovnávací preparace,ale je možný,že ti to vyžehlení může tak dlouho vydrží,ale moc se mi to nezdá:)..

kačka89
Offline
Na fóru od: 03.03.2009

Čau lidičky nemohl byste mi někdo poradit? Pokaždé, když si umeju vlasy je mám strašně jemné a hodně nadýchané. Snažila sem se to vyžehlit, ale nějak se to nepovedlo.Chvilku držely ale stačilo se učesat a mohla sem začít znovu.

vratu
Obrázek uživatele vratu
Offline
Na fóru od: 03.03.2009

Existuje několik metod na trvalé narovnání vlasů. Vlasy jsou po zásahu kadeřníka opravdu vyhlazenější a jemnější. Efekt ale není stoprocentní. Vlasy je nutné dále žehlit, ale jejich úprava už není tak náročná.
Rovné vlasy vám pak vydrží zhruba dva až tři měsíce. Postupně se efekt vymývá a vlasy odrůstají, začnou se tedy opět kroutit.

Koukněte na net... permanentní narovnání vlasů nabízejí například firmy Wella-Wellastrate anebo BioIonic ;-)

s.h.
Offline
Na fóru od: 09.03.2009

ahoj,já mám podobný problém, zkusila jsem Nivea kondecionér pro rovné vlasy, vlasy jsou pak určitě rovnější, ale stejně si je musím žehlit

__KaMiLKA__
Offline
Na fóru od: 10.03.2009

ahoj:) proím mám dotaz...Vlasy že žehlím každý den ale když jdu třeba ven a je vlhko a nebo někam na party tak se mi okamžitě moje vlasy zkroutijou :cry: nevím co mám dělat? Žehličku mám kvalitní a akdyž jsem doma tak mi rovné vlasy vydrží :| děkuju za pomoc..

vratu
Obrázek uživatele vratu
Offline
Na fóru od: 03.03.2009

Používej nějaký přípravek na žehlení ;-) Na výběr jsou ochranné spreje a různá séra, mléka apod. Tyto přípravky podporují vyhlazení vlasu, chrání jej před vysokými teplotami a navíc i zabraňují opětovnému zkroucení vlasů, v důsledku vlhkosti. Informuj se v kadeřnictví anebo koukni do nějakého eshopu s vlasovou kosmetikou, výběr je veliký.

markisz
Offline
Na fóru od: 14.03.2009

Tak já s žádným přípravkem skušenost nemám protože já mám docela rovné vlasy ale i tak si je žehlím. Ale zatím se mi ještě nenicí

Anonym

nu, ja mam pocit , ze nefunguje snad nic..taky se ve vlhku vlasy zkroutii, snad jen to opravdu schovavat ve vlhku pod tu kapuci, taky to tak delaaam... Chemickym narovnanim se pry dost vlasy nicii...

anettka
Offline
Na fóru od: 19.02.2009

Já si taky vlasy žehlím, skoro každý den. Používám šampony a kondicionery pro uhlazení (např nivea). Nedávno sem si koupila od Lybar hot iron styling mouse, je to v oranžovým obalu. Hodně pomáhá, a vlasy pak i hezky vypadaj ;)

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

NJ. je rozdíl žehlit fakt hodně kudrnaté vlasy nebo jen zvlněné neob rovné a jen je přežehlit!Hold by sis je neměla tak často žehlitp okud je nechceš mít zničené.A nech si je raději kudrnate.PSala jsem tu už několikrat že vlnité či kudrnaté vlasy jsou letos MOderní.tak jim dej odpočinek ju? ;)

gabik
Offline
Na fóru od: 29.06.2009

dobry pripravek je od Lorealu takovy ruzovy je:D ve spreji nebo jako krem :) a potom zalezi si mysilm hodne na zehlicce:) jaka je

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Jj. je hodně už přípravku na žehlení vlasu , které by se měly požívat .jak sprej nebo kondiconery který se nastříkají a už se neoplacahují ty mi hodně vyhovují když si žehlím vlasy!
JE to ochrana a také kvalitní žehlička je základ!

Joli.Joli
Obrázek uživatele Joli.Joli
Offline
Na fóru od: 10.03.2014

ahoj, zkus sprej hotstraight od lorealu, reaguje na teplo, vlasy uhladí a chrání před poškozením

aja742
Obrázek uživatele aja742
Offline
Na fóru od: 06.03.2014

rozhodně bych nežehlila denně, vlnité vlasy se nosí. a když žehlit, tak s kvalitním sprejem na žehlení